rolete, rolete cu caseta, rolete textile cu caseta, rolete textile standard, rolete, rolete cu caseta, rolete textile cu caseta, rolete textile standard

Alte produse

  

JALUZELE VERTICALE
www.ofertejaluzeleverticale.roJaluzelele verticale
 sunt deosebit de decorative si practice, fiind sistemul de protectie solara cel mai des folosit si se gasesc intr-o gama foarte variata de materiale, modele si culori.


Jaluzelele verticale dau o nota de eleganta, distinsa, creeand un ambient placut, avand si functia de a proteja impotriva razelor solare si de a asigura discretia necesara oricarei activitati.

JALUZELE ORIZONTALE
www.ofertejaluzeleorizontale.ro


Foarte practice si usor de intretinut jaluzelele orizontale sunt un accesoriu important in amenajarea ferestrelor.

Jaluzelele orizontale sunt destinate montarii pe cadru de material plastic(ferestre din PVC), aluminiu sau pe euroferestre cu cadrul de lemn, unde se integreaza la un nivel estetic ridicat.


RULOURI EXTERIOARE
www.preturirulouriexterioare.roRulourile exterioare
 sunt incluse in categoria  produselor de umbriresiguranta si eleganta avand o serie nelimitata de avantaje.

 
Rulourile exterioare reduc zgomotul exterior cu pana la 10 db, asigurand o protectie suplimentara in cazul in care locuiti intr-o zona cu mult zgomot si doriti sa va puteti bucura pe deplin de linistea
casei dumneavoastra.

PLASE TANTARI
www.oferteplasetantari.ro Plasele de tantari sunt utilizate pentru a stopa patrunderea in incapere a musafirilor nepoftiti, precum tantari, muste, dar si a altor insecte.


Geamurile pot fi lasate larg deschise in orice conditii, deoarece plasele de tantari asigura o inchidere perfecta pe profilul geamului.

GLAFURI